Cea mai buna unealtă de marketing pentru începatori

Prin prisma businesului meu intru contact cu o mulţime de începători în lumea marketingului online. Şi cea mai mare problemă pe care o ridică majoritatea sunt costurile ridicate la serviciile şi uneltele de marketing care te pot ajuta să construieşti o afacere online. Şi aici nu vorbim de preţul la domeniu care e undeva pe la 10 dolari… Read More »

De la Obiectiv la Rezultat

Un workshop de implementare în care vei putea sa îți scrii obiectivele și să le treci prin toate mecanismele necesare ca să aduci informația în mușchi… și să o faci acționabilă !

Tutorial pas cu pas – Mai poţi să faci bani pe internet în 2015?

Acesta este o continuare a articolului ”Mai poţi să faci bani pe internet în 2015?” scris în urma unui rămăşag cu un un prieten. Dacă nu ştii despre ce este vorba poţi să vezi aici. Primul PAS – alegerea afacerii Primul lucru făcut a fost să-mi aleg o afacere pe care s-o promovez. Îmi trebuia ceva unde să… Read More »

Mai poţi să faci bani pe internet în 2015?

Zilele trecute o discuție în contradictoriu la o bere a dus la un experiment interesant făcut în acest weekend şi am decis că merită să-l împart cu tine. Discutam despre afaceri online, bani pe internet, bani online sau cum vrei să-i zici și de o parte a baricadei era convingerea că după atâtea ţepe online şi afaceri pe… Read More »