Ce pot să fac pentru tine

Această pagină este dedicată pasionaţilor de MLM, acelor persoane care au calitatea de a fi lideri instinctiv pentru echipa lor, celor care doresc mai mult de la afacerea lor, celor care cred că piaţa online este viitorul dar nu ştiu de unde să înceapă şi nu în ultimul rând acelor persoane care au investit deja o gramadă de bani în Multi-Level-Marketing dar nu au văzut niciodată un sfanţ de pe urma activităţii lor.

Dacă te recunoşti într-una din caracteristicile de mai sus atunci eşti la locul potrivit. Uite ce pot eu să fac pentru tine şi pentru afacerea ta:

1. Creare Branding Personal

adisaan-branding-personal

Eu am spus întotdeauna la cine este dispus să mă asculte că oamenii cumpără de la oameni nu de la companii. Aşa că primul pas pe care trebuie să-l faci ca să ai succes şi să duci afacerea ta la nivelul următor este crearea brandului tău personal sau corporatist. Pasiunile tale, valorile şi motivaţiile personale sunt esenţiale în crearea unei prezenţe online care să fie remarcată. Am acces şi folosesc zilnic uneltele şi aplicaţiile care te vor ajuta să-ţi dezvolţi brandul personal în aşa fel încât să obţii recunoaşterea profesională de care ai nevoie şi să devii acel lider de care oamenii din jurul tău au nevoie. Tot ce trebuie să faci este să foloseşti pagina de contact pentru a stabili o legătură cu mine şi cu echipa mea.

2. Creare blog personal

3. Creare magazin online

4. Optimizare pentru motoarele de căutare – SEO

5. Profiluri social media

6. Pagina business de Facebook cu tab pentru captură emailuri

7. Grafica pentru site – logo, bannere, headere …

8. Email Marketing – creare autoresponder şi integrare cu Facebook şi site

9. Video Marketing – creare video de prezentare, animaţii, editare video

10. Campanii de publicitate pe Facebook, Etarget sau Google Adwords.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.