Cine sunt? Ce fac? Unde ma indrept?

Numele meu este Adrian Aparaschivei dar mai toată lumea online mă ştie de Adisaan – Partenerul tău online. Când te-ai hotărât să fii activ online, să-ţi faci un blog, să-ţi setezi un autoresponder, să pregăteşti un server care să poată susţine zeci de mii de vizite zilnice sau să-ţi creezi un brand personal caută-mă şi te ajut cu cea mai mare plăcere. Te mai pot ajuta să îţi faci un magazin online, să pui afacerea ta pe prima pagina google, să ai nişte bannere superbe ca să te promovezi pe facebook şi nu numai, să-ţi faci o campanie pe facebook şi să foloseşti cateva unelte gratuite ca să-ţi creezi o bază de date de clienţi. Dacă vrei ajutorul meu pentru oricare din aceste probleme mă găseşti pe Facebook aici sau pe alte zeci de comunităţi online dacă scrii adisaan pe google ca aici. Sunt deja vreo 7 ani de zile de când m-am hotarât să nu mai pierd timpul muncind pentru alţii şi să pun internetul la treabă pentru mine. Încă nu am ajuns acolo unde visam cu ochii deschişi dar … ştii ceva? DRUMUL CONTEAZĂ!

Sunt gălăţean şi stau la 2 paşi de frumoasa faleză unde mai ies la o mică alergătură când simt nevoia să-mi dezmorţesc membrele de la atâta stat la calculator. Îmi place să cunosc oameni noi aşa că încerc să nu ratez nici un eveniment organizat în oraşul de la Dunăre.

Sunt fan declarat MLM (multi level marketing) şi am zis întotdeauna că dacă s-ar vinde pâine la colţul blocului în sistem de network marketing aş fi primul care m-aş înscrie. 🙂

Îmi place LINUX şi îl folosesc zilnic atat pe serverele mele online cât şi pe laptopul personal. Îl recomand oricărei persoane dispuse să mă asculte tocmai pentru că se potriveşte atât celor dependenţi de dublu-click cât şi celor care vor să schimbe totul cu o linie de cod din consolă.

Petrec mult prea mult timp uitându-mă la seriale iar StarGate mi-a păpat multe luni din viaţa dar asta nu înseamnă că nu aş face-o din nou. Un serial bun este perfect pentru mine ca să evadez cateva minute din cotidian.

Am început aventura mea online cu prostioare de siteuri de schimb de trafic şi cu sume câştigate de cateva zeci de dolari pe lună dar am evoluat constant şi am ajuns în situaţia de a putea oferi un ajutor real şi valoros multor persoane sau firme indiferent de mediul lor de activitate.

Asta s-a putut întâmpla datorită singurului lucru constant din toata această perioadă: am învaţat zilnic câte ceva nou. La început pentru că aveam nevoie şi nu găseam pe nimeni care să mă ajute (cel puţin nu la banii pe care eram eu dispus să-i cheltuiesc) dar cu timpul am descoperit că îmi place să petrec ore sau chiar zile în şir alături de un software sau de o aplicaţie care mi-a promis că îmi va face mult mai simplă activitatea mea online.

Aşa am învăţat să construiesc bloguri, magazine online sau siteuri cu membrii, aşa am descoperit că pot să urc un site pe prima pagină google sau mai nou să construiesc un brand şi să domin social media.

Am descoperit cryptomoneda (bitcoin, onecoin …) şi din noiembrie 2014 am investit timp şi bani pentru a întelege mai bine acest concept şi pentru a crea profit pentru mine şi pentru partenerii mei din asta. Aşa pun şi eu umărul la un curent despre care o să se vorbească din ce în ce mai mult în perioada următoare şi nu pot să fiu decât încântat că fac parte dintre pionerii acestui trend.

Din punctul meu de vedere reţeta succesului este simplă:

Descoperă pasiunea ta cea mai mare.

Învaţă zilnic ceva nou în acest domeniu.

Spune la toată lumea cu ce te ocupi (fă-ţi un blog personal).

Dă mai departe ce ai învăţat (construişte brandul tău personal).

Fă în aşa fel încât mesajele tale să ajungă la cât mai multă lume (atât offline cât şi online).

Unde mă îndrept?

Ei bine asta este întrebarea de un milion de euro. Mi-am băgat nasul în multe cărţi de dezvoltare personală ca să aflu că ai nevoie să ştii cu certitudine unde vrei să fii, ce vrei să faci cu viaţa ta sau mai bine zis de ce te dai jos din pat dimineaţa. Vrei să fii lider? Trebuie să ai bine conturat viitorul tău. Şi NU, viitorul tău NU înseamnă că o să fii fericitul posesor al sumei de un milion de euro. Banii sunt o consecinţă nu un scop. Adevăraţii lideri care au adus un aport important umanităţii nu au făcut-o pentru bani.

Şi am mai citit pe undeva că motivul pentru care faci ceea ce faci nu ar trebui să fie egoist aşa că un viitor în care Adisaan are o gramadă de venit pasiv şi îşi petrece tot timpul călătorind prin lume alături de iubită şi înconjurat de prieteni nu pare prea realist. 🙂

În schimb un viitor în care pot, cu ajutorul cunoştinţelor acumulate în ultimii ani de freelancing, să ating vieţi, să produc emoţii puternice şi să schimb destine doar printr-un spech mi se pare extrem de realizabil şi acolo vreau să ajung. Problema mea cu dezvoltarea personală, aşa cum am luat eu contact cu ea, este că majoritatea liderilor din domeniu îţi dau un ”hei-rup!” necesar şi te lasă cu partea tehnică în ceaţă. Aici vreau să pun eu degetul şi să ajut iar dacă vrei să vezi ce pot să fac pentru tine aruncă o privire şi pe pagina următoare apasând AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.