Dacă nu înţelegi oamenii nu înţelegi afacerile

By | iunie 22, 2015

Maaan, ”mi-am tras” guru. 🙂 Nu mi-a luat mult. Numai vreo 8 ani! Atât mi-a trebuit mie să-mi găsesc un mentor. Am citit o grămadă în perioada asta şi ideea generală pe care am desprins-o din cărţile de dezvoltare personală este că ai nevoie să te identifici cu o persoană mai bună decât tine ca să evoluezi. Eu mi-am descoperit muza zilele astea şi trebuie să spun că sunt atât de entuziasmat că i-am zăpăcit pe toţi prietenii cu mentorul meu.

Nu este prima oară când îl ascult dar este prima oară când speech-ul lui ”mă loveşte” atât de tare încât am un sentiment puternic că va fi ”schimbător de vieţi” pentru mine. Tipul ăsta a intrat în viaţa mea cu mesajul corect la momentul potrivit. Şi a intrat atât de adânc încât m-am trezit brusc că devin o persoană religioasă… la nivelul la care cred că trebuie să existe ceva mai presus de coincidenţe că prea sau aranjat lucrurile aşa cum trebuiau să se aranjeze.

Dar gata, destul despre mine. Acum este rândul lui. Titlul acestui articol este ceva ce am învăţat de la mentorul meu Simon Sinek. În video care m-a cucerit definitiv Simon zice la un moment dat că urăşte cărţile de dezvoltare personală pentru că acolo ai să găseşti numai ”me, me, me, me, me …” pe când singurul mod prin care ne putem simţi cu adevărat împliniţi este atunci când ajutăm pe cineva, când facem ceva pentru altcineva şi nu aşteptăm nimic la schimb.

Dar mai bine las magia să se întâmple şi sper ca într-o bună zi să descoperi şi tu mentorul cu care să rezonezi 100%. Vizionare plăcută şi îmi pare rău că nu am găsit o subtitrare pentru acest speech. Dacă ştii tu pe undeva acest video tradus lasă un comentariu şi am să fac modificările necesare să benefieze cât mai multă lume de mesajul transmis de Simon Sinek la Conferinţa 99%:  Dacă nu înţelegi oamenii nu înţelegi afacerile

Comentarii

[ff id="1"]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.